Linda P: Slutty Mary

Begivenhed: Linda P: Slutty Mary

Lørdag
06-04-24
18:00

Køb billetter

Linda P er tilbage, som vi kender hende!

Det er jokes. Det er ren stand-up. Det er som sædvanligt en tand for meget.

Men er det nu okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det med grobund, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor?

Mød Linda P i sin hidtil bedste form, når Slutty Mary-showet indtager scenebrædderne i Koncertsalen Alsion.

’Slutty Mary’ bliver Linda P’s sjette show i rækken af populære og anmelderroste one-man shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over.

Senest var Linda P aktuel med showet Sabotagehunger i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla på baggrund af showet.

Vigtigt at vide om billetter

Tajmer Booking er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Bemærk, at der er begrænset udsyn til scenen fra sidebalkonerne.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage