KrebsFalch

Begivenhed: KrebsFalch

Søndag
24-03-24
20:00

Køb billetter

Glæd jer! Otte år efter duoens sidste startskud kalder KREBSFALCH alias Poul Krebs og Michael Falch hinanden tilbage.

Tiden er inde til en ny akustisk duo-tur for Poul Krebs og Michael Falch. Publikum kan allerede nu glæde sig til den helt særlige scenestemning, der opstår imellem de to herrer.

Kender man Krebs og Falch ret, bliver det poetiske seancer med masser af varme, humor og længsel i luften og med en sætliste af sange, der har sat deres præg på danskernes hverdag de sidste 40-50 år.

Som optakt til turen har de to herrer udgivet en ny fælles single, Kalder drømmene tilbage.

For otte år siden udgav de en fælles cd, Tomandshånd. De to fuldmodne herresangere, der med glimt i øjet kalder hinanden brødre, blev dengang i medierne døbt “drømmeduoen”. De drog på turné sammen, først med deres fælles band og derefter som akustisk duo.
Efter det fælles eventyr vendte de så tilbage til deres respektive solokarrierer, hvor de begge har oplevet stor bevågenhed omkring nye projekter.

Selv siger sangerne om turen

Poul Krebs:
“Det hedder sig jo, at der skal gå mindst 7 år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min “lillebror” og yndlingssparringspartner. De år, der er gået, siden vi sidst stod der sammen, har kun gjort forventningen større, og forhåbentlig vel også behovet for, at vi samler os lidt på alle planer - der er jo så rigeligt, der skiller os ad.
Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi.”

Michael Falch:
“Det er noget særligt, når man i en relation til en ven og kollega kan føle sig som en fisk i vandet. Sammen med broder Poul har jeg det sådan. Det akavede og frygtsomme forsvinder, og der er intet, jeg er bange for at sige i hans selskab, på scenen eller udenfor. Det er sådan en speciel frihedsfølelse, jeg får, i hans selskab.
Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser. Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret.”

 

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage