Kærlighed og sindelag

Begivenhed: Kærlighed og sindelag

Onsdag
12-03-25
19:00

Køb billetter

‘DER ER VI’ er et nyt værk for orkester, sangsolister og kor, hvor grænser og deres på en gang uhåndgribelige og konsekvensfulde natur udfoldes gennem musik, sprog og bevægelse.

En række enkle sætninger bevæger sig gennem 12 forskellige, men nært beslægtede sprog, hvor de kolliderer, påvirkes og forvandles i et klart og umiddelbart tonesprog, der til stadighed optegner og udvisker sine egne grænser.

Program:
R. Zwicki: DER ER VI

Dirigent:
James Sherlock

Solister:
Offentliggøres senere.

Samarbejde med:
Opera på Grænsen
Syd- og sønderjyske gymnasiekor, samt gymnasiekor fra Sydslesvig

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

Koncertsalen Alsion

Tilbage