Kære Larsen

Begivenhed: Kære Larsen

Fredag
29-09-23
20:00

Køb billetter

Hvem kan sidde stille og ikke synge med, når Anders Munch og Drømmestrygerne spiller det bedste af Kim Larsen?.

Trubaduren og guitaristen Anders Munch og bandet Broderskabet har siden 1995 underholdt tusindvis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolins omfattende musikalske repertoire.

I 2023 får Anders Munch og Broderskabet følgeskab af Drømmestrygerne. Det er 14 professionelle musikere fra landets symfoniorkestre. Det giver vores nationalskjald helt nye musik-dimensioner.

Syng gerne med

Kom og syng med på Kim Larsens udødelige klassikere. Mon ikke flere blandt publikum vil få gåsehud, når strygermusikken lægger symfonisk klangbund på Kim Larsens folkeejede klassikere…

Kim Larsen kunne noget helt enestående: Han samlede danskerne på tværs af alder, geografi og interesser. Hans sange skabte fællesskab og mangfoldighed. Der hvor Larsen var, var der plads til alle.

Hyldestsang

Anders Munch har i 2022 skrevet en smuk hyldestsang til Kim Larsen med titlen "Kære Larsen". Det er ogsåer navnet på denne turné, som Anders Munch har undfanget idéen til.

Når du køber din billet, er du også med til at gøre en forskel for udsatte børn og unge samt ensomme ældre. Læs mere på www.andersmunch.dk og www.bordogstol.dk

Vigtigt at vide om billetter

Anders Munch er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage