Hush

Begivenhed: Hush

Fredag
19-04-24
20:00

Køb billetter

Glæd jer! Hush drager ud på sin 20 års-jubilæumsturne.

I 2004 udgav HUSH sit debutalbum. Det americana-inspirerede album var indspillet med akustisk guitar, banjo, mandolin og lapsteel guitar. Mildest talt dårlige odds for succes i en tid domineret af britpop og store armbevægelser. Ikke desto mindre skulle det blive gennembruddet for duoen. Og nu, 20 år senere, fejrer de det tidløse album med en jubilæumsturné rundt i hele landet.

Historien

Tilbage i en svunden tid mødtes den tidligere heavy guitarist, Michael Hartmann, og den unge gadesanger, Dorthe Gerlach. Bevinget af ungdomsmod og forelskelse, kæmpede duoen i årevis for en pladekontrakt, og for adgang til de store studier.

”Drømmen var at gøre det hele ”rigtigt” i et stort studie” fortæller Dorthe. Men dørene til de dyre faciliteter forblev lukkede længe endnu. I stedet var parret forvist til at indspille sangene selv hjemme i soveværelset.

Nogen tid senere, da parret endelig fik adgang til studierne, var dét der først var tænkt som demoer, allerede begyndt at folde sig ud, og Dorthe og Michael besluttede at sangene på deres debutalbum skulle forblive i den ånd de var tænkt, skrevet og spillet.

Countrypop på hitlisterne

”A Lifetime” udkom til stor succes i 2004. I en tid før Taylor Swift og Miley Cyrus regerede, beviste Hush at ikke alene kunne countrypop indtage radioen og toppen af hitlisterne herhjemme, det kunne også appellere til et bredt og dedikeret publikum.

Dorthe Gerlach fortæller:

“Jeg er enormt stolt af den plade og også enormt taknemmelig. Det blev virkeligt et vendepunkt for os. “A Lifetime” åbnede for et hav af muligheder og vi har haft så mange vilde og gode oplevelser med musikken siden.
Når jeg lytter til albummet i dag, er det fuldstændigt som at træde ind i en tidsmaskine og jeg husker SÅ mange detaljer fra den tid det blev til i. Det sjove er, at folk kommer tit og siger det samme til mig: ‘Eiiij, jeg hørte det album nonstop det år jeg var på efterskole’, eller ‘Den kørte altid på den café hvor jeg arbejdede’ eller ‘Jeg scorede min kone til den plade"

Nu, to årtier senere, er tiden inde til at hylde denne bemærkelsesværdige rejse. HUSH inviterer dig til at fejre 20-års jubilæet for "A Lifetime" på en helt særlig jubilæumsturné. I foråret 2024 tager Dorthe Gerlach, Michael Hartmann og deres band dig med på en musikalsk rejse gennem deres debutalbums sange. Ni eksklusive koncerter venter i store koncertsale, hvor fokus er på at genoplive stemningen og følelsen, der kendetegner "A Lifetime".

Vigtigt at vide om billetter

United Stage er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan sælger ikke billetter og kan ikke hjælpe med billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage