Heino Hansen EXTRA

Begivenhed: Heino Hansen EXTRA

Fredag
07-02-25
20:30

Køb billetter

Heino Hansen er klar med sit første afskedsshow i Koncertsalen Alsion - i et ekstra show.

Heino Hansen tager afsked for første gang i nyt one-man show. Da han senest var aktuel med et one-man show, turnerede han landet tyndt med sit ultra-populære ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. Et show der sidenhen sikrede ham prisen som ”ÅRETS KOMIKER” ved ZULU Comedy Galla 2022.

I hans takketale sagde han blandt andet:

- Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min
hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende. Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen.

Salen grinede. Men var det nu også en joke? Efter 15 års intens jagt på drømmen stod han nu der på scenen og takkede alle de vigtigste omkring sig.

Pavestolt over at have nået denne store milepæl i sit liv – på toppen af dansk comedy - var der dog en særlig
tvivl, der begyndte at spire i ham. I de seneste tre år har Heino nemlig gemt på en hemmelighed overfor sit publikum.

Det gider du godt se

I 2024 får “Heino Hansen’s Første Afskedsshow” premiere. Vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du
godt at se!

For som han siger:

- Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig. Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lager-øl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet. Det korte af det lange – jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt – og ikke mindst virkelig sjovt show til jer. Glæder mig til at se jer igen - jeg har savnet jer!

Vigtigt at vide om billetter

All Things Live er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan sælger ikke billetter og kan ikke hjælpe med billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage