Händels Messias

Begivenhed: Händels Messias

Torsdag
14-12-23
19:30

Køb billetter

Halleluja!

Händels oratorium, Messias, er nærmest en opera uden sceneoptræden for fire solister, kor og orkester.

Det er komponeret i 1741 og har siden uropførelsen i 1742 bevaret sin popularitet: Det er værk fyldt med musikalsk energi, underskønne arier og overvældende korsatser. Man giver sig selv hen, og vil sikkert slet ikke kunne afholde sig fra at nynne med på ”Halleluja”-koret.

Sønderjyllands Symfoniorkester og Filharmonisk kor synger sammen med fire solister og den karismatiske engelske dirigent Stephen Layton julen ind.

Dirigent: Stephen Layton
Solister: Signe Sneh Durholm, sopran
Nana Bugge Rasmussen, alt
Gerald Geerink, tenor
Simon Duus, baryton


Kor: Filharmonisk Kor
Korleder: Alice Granum

 

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen.

Koncertsalen Alsion

Tilbage