Fantasymphony

Begivenhed: Fantasymphony

Fredag
13-09-24
19:00

Køb billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller musikken fra de store film. Derfor er det: Fantasymphony.

Forbered dig på en musikalsk rejse gennem nogle af de mest ikoniske soundtracks fra kendte fantasyfilm og -spil. Filmnørder og gamere, ”get ready”, for nu fejrer vi den fantastiske musik, der har formet vores yndlingsuniverser.

Når det kommer til at navigere gennem de fantastiske verdener af film og spil, er der én ekspert, der skiller sig ud som den uundværlige guide: Jakob Stegelmann.

Med årtiers erfaring og en dyb lidenskab for fantasygenren leder han os trygt gennem musikkens magiske landskaber.

Program:
Fantasiverdenens bedste musik fra b.la. Lord of the Rings, World of Warcraft og Game of Thrones.

Dirigent:
Christian Øland

Konferencier
Jakob Stegelmann

Solister:
Frederikke Kampmann

Kor:
Filharmonisk Kor

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

Koncertsalen Alsion

Tilbage