En deutsches Requiem

Begivenhed: En deutsches Requiem

Lørdag
07-10-23
19:30

Køb billetter

Glæd dig til storværket Ein deutsches Requiem!

Brahms var protestant. Det var derfor ikke oplagt for ham at komponere en latinsk dødsmesse som et requiem egentligt er. Han valgte i stedet at lave et udvalg af tyske tekster og derved tale direkte til publikum gennem både ord og musik. Derfor gav han selv værket titlen ”Ein deutsches Requiem”.

Koncerten dirigeres af en dansk verdensstjerne. Michael Schønwandt har gennem fem årtier haft en enestående karriere. Han har gennem hele sin karriere løbende gæstet Sønderjyllands Symfoniorkester.

Det bliver en stor koncertaften!

Dirigent: Michael Schønwandt
Solister: Carina Tybjerg Madsen, sopran
Asmus Hanke, baryton
Kor: Vor Frue Cantori, Haderslev
Det Fynske Kammerkor
Filharmonisk Kor
Korleder: Alice Granum

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen.

Koncertsalen Alsion

Tilbage