Efterklang feat. Sønderjysk Pigekor

Begivenhed: Efterklang feat. Sønderjysk Pigekor

Lørdag
02-11-24
20:00

Køb billetter

Efterklang giver koncert på Alsion sammen med Sønderjysk Pigekor.

Bandet Efterklang vender tilbage til Koncertsalen Alsion - atter engang sammen med deres mangeårige musikalske partner, Sønderjysk Pigekor.

Bandet har allerede annonceret en særlig release-koncert i Londons ikoniske Barbican koncertsal. Den får nu følgeskab af denne release-koncert i Alsion, hvor Sønderjysk Pigekor med dirigent Mette Rasmussen vil være særlig gæst.

Samarbejdet mange gange

Efterklang har arbejdet tæt sammen med Sønderjysk Pigekor i mange år, og koncerten bliver den eneste, de arrangerer sammen i 2024. Repertoiret fokuserer på de helt nye numre, men tidløse klassikere fra Efterklangs efterhånden vidtrækkende katalog danner en klangfuld ramme, der binder hele arrangementet sammen.

Efterklang: Verdensbandet fra Als

De tre medlemmer af Efterklang - Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg - er alle født og opvokset på Als. De har nu i mere end 20 år rejst verden rundt med deres musik.

Det evigt udforskende band har udgivet en lang række anmelderroste albums, og gennem årene har de etableret sig som et af de mest engagerende og medrivende livebands.

Efterklang har en særlig evne til at skabe koncertoplevelser, der er inkluderende og inspirerende, såvel som eksperimentelle og meget ambitiøse. Bandets musik væver på elegant vis elementer fra pop, indie-rock, post-rock og elektronisk musik sammen.

Efterklang har flere gange spillet på Alsion i samarbejde med Sønderjyllands Symfoniorkester og Sønderjysk Pigekor. Mest berømt er farvelkoncerten “The Last Concert” i 2014, som fik fans fra hele verden til at rejse til Sønderborg.

Ikke farvel alligevel

Det blev ikke et farvel alligevel, for Efterklang har været meget aktive de seneste år med udgivelser og turneer. Deres første album på dansk, "Altid Sammen", udkom i 2019, og i 2021 udkom albummet "Windflowers".

Og nu tyder alt på, at 2024 byder på endnu et nyt og spændende album med Efterklang.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage