DR Pigekoret i mørke

Begivenhed: DR Pigekoret i mørke

Lørdag
26-10-24
19:30

Køb billetter

De berømte mørkekoncerter kommer endelig til Sønderborg. DR Pigekoret og korleder Charlotte Rowan slukker lyset i Koncertsalen Alsion.

DR Pigekoret inviterer ind i musikken - og ind i mørket. Kom helt tæt på stemmer, ord og klange i en musikalsk fortælling sat sammen af musik, du kender, og musik, som du måske aldrig har hørt før. Det er præsenteret på en anderledes måde, nemlig i mørke.

Om mørkekoncerter

DR Pigekorets mørkekoncerter er blevet en stærk tradition i DR Koncerthuset gennem det seneste årti. Her markerer koret overgangen til efteråret med en anderledes koncertoplevelse. Mørket og roen får lov til at sænke sig, så alle på scenen og i publikum sammen kan give sig helt hen til mørket og musikkens kraft. 

Når vi lukker øjnene eller slukker lyset, oplever og mærker vi musik og lyd ekstra intenst. Derfor bindes musikken i DR Pigekorets mørkekoncerter sammen af en lydfortælling, som er med til at give oplevelsen en ekstra dimension.

Hemmeligt program

Selve det musikalske program holdes hemmeligt inden koncerten. Der venter dog både velkendt og ny musik, som kredser om et universelt tema.

Koncertprogrammet, hvor du kan læse mere om musikken og de medvirkende, udleveres først efter koncerten.

Vigtigt at vide om billetter

DR Pigekoret er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Koncertsalen Alsion kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage