Den litauiske violin

Begivenhed: Den litauiske violin

Onsdag
11-10-23
19:30

Køb billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester egen Ieva Marija Eidokonyte er solist for sit orkester.

Et orkester lever og ånder gennem musikken og sine musikere. Ny musik og unge musikere giver liv og vitalitet, når kendte mesterværker belyses af nye musikalske ideer og fortolkes med ungdommeligt sind.

Sønderjyllands Symfoniorkester betræder nyt land, når orkestret egen violinist, Ieva Marija Eidokonyte, spiller Eduardas Balsys violinkoncert nr. 2 til en koncert med Debussys charmerende tonedigt ”Forspil til en fauns eftermiddag” og Beethovens monumentale 7. symfoni.

Eduardas Balsys er den vigtigste komponist fra Litauen i det 20 århundrede og var professor i komposition ved konservatoriet i Vilnius. På podiet er Henrik Schaefer. Han har de sidste 10 år med stor succes samarbejdet med orkestret.

Dirigent: Henrik Schaefer
Solist: Ieva Marija Mallek, violin

C. Debussy: L’aprés-midi d’un faune
E. Balsys: Violinkoncert nr. 2
L. v. Beethoven: Symfoni nr. 7, Op. 92, A-dur

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen.

Koncertsalen Alsion

Tilbage