A Rocking and Soulful Christmas

Begivenhed: A Rocking and Soulful Christmas

Torsdag
05-12-24
20:00

Køb billetter

Så er der dømt jul med gang i den! En anderledes julekoncert med SØREN SKO, DICTE og BOBO MORENO.

Glem alt om gentagelser og de sædvanlige julesange, du hører hvert eneste år tilbevidstløshed. I år bliver det anderledes, mere rocket og mere sjælfuldt, når tre af landetsallerstørste stemmer’synger julen ind’på anderledes manér.

Hver for sig har de tre sangere, Dicte, Bobo Moreno og Søren Sko skabt magiske,musikalske øjeblikke for et stort publikum gennem årtier, og sammen er de en oplevelsefra absolut øverste hylde.

De tre store personligheder har ikke bare samlet et hold af landets bedste musikere-dedykker også ned i den store bunke af de mere rockede, bluesede og soulede julesange ogleverer en anderledes julekoncert, du med garanti ikke kan sidde stille til. Det er heller ikkemeningen.

For sange og arrangementer fra nogle af verdens allerstørste soulstemmer gennem tidendukker op, og publikum kan glæde sig til et genhør med sange af bl.a. Ray Charles,James Taylor, Aretha Franklin, Stevie Wonder, The Jackson5og mange af de andre fraklubben af’verdens bedste sangere’.

Solisterne bakkes op af et stærkt hold musikere under ledelse af kapelmester og guitaristKennet Lauridsen, som også stod bag hyldestkoncerter til blandt andre Rolling Stones,Woodstock og The Beatles.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage